Datça Deprem / 08oulbugexzgtm / Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden.

Datça Deprem / 08oulbugexzgtm / Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden.. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. 0 1 dakika okuma süresi. Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde hasar oluşmadı.

Datca Aciklarinda 4 Buyuklugunde Deprem
Datca Aciklarinda 4 Buyuklugunde Deprem from bilginforum.com
Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde hasar oluşmadı. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi.

Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde hasar oluşmadı. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Meydana gelen deprem yerin 8.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi.

Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem yerin 8.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz; İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu.

Dzrdbsy7opyvum
Dzrdbsy7opyvum from foto.haberler.com
Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde hasar oluşmadı. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi.

Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz; Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad).

Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum.

Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 3 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi
Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 3 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi from cdnuploads.aa.com.tr
Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Datça deprem son dakika gelişmesi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi.

Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi.

Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Meydana gelen deprem yerin 8.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz; Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim.

Posting Komentar

0 Komentar